Кожени сам за себе
Тільки Бог один за всіх,
Не звучало це із неба,
Хтось придумав для утіх.
Мовив, лише курка
Все від себе відгріба,
Пошукай придурка,
Все віддасть, йому ж труба.
Лише такі дії
Не враховують того,
В інших інші мрії,
Вкрасти й згребти до свого.
Товариство сила,
Одинак завжди слабак,
Дійсність всіх навчила
Боронитись разом як.
Кожен сам за себе,
Тільки Бог один за всіх,
Говорити так не треба.
Просить Бога ж це не гріх.
11.06.17.
Свидетельство о публикации №117061604971