С кем на Донбассе ты воюешь?

 на украинском языке

Чому не можна зрозуміти
Сусіда, що неподалік,
Адже товаришують діти
І поважають старших вік ?

Невже ця солов'їна мова
Російської не признає ?
І зрозуміла ця розмова,
Але предвзяте щось в ній є.

Стільки років ми в мирі жили,
Ходили в гості, що тепер :
Який шматок не поділили,
За що в Донбасі брат помер?

То їх земля, там їх родина,
Вони ж не лізуть тобі в дім:
З родин складається країна,
Але рідня перед усім.

Друзів вогнем не завоюєш,
Насильно любим не будеш.
З ким на Донбасі ти воюєш,
До кого в гості ти прийдеш ?..


Рецензии