Менi не вдасться приховати пристрасть

Мені не вдасться приховати пристрасть.
Не думаю, що в тому є потреба.
Потреба є – про пристрасть говорити.
І ти моєю пристрастю не гребуй.

Не закривай долонями коліна,
як на твою дивлюсь досконалість.
У поглядів мої проста причина –
любов і пристрасть, але не зухвалість.

А пристрасть лиш доводить, що ти – рідна
і вічно будеш пристрастю моєю...
А пристрасті багато не потрібно –
доволі часом усмішки твоєї...

_________________________________________________

Моніка Белуччі
офіційні джерела


Рецензии