Бас ъ

                to  Луначарский .. .



( i stay back to
the rear
 Ты зря так голосила

the iron-fence
рвала
  Всё может быть возможным -  бас добивал аккорды
  Узнала ? -  это i 

I've never been in profit because
loved cows a lot of

Und  e-very one
a girl
 with orange eyed is isn't mine

The bass-guitar is stronger
As mush you can as longer

0-h , bum-bam-bum

Рвала ты все одежды
i прятался за fencing

 Buum-buum - bum

" I want you i need you
i'm gonna be near you " - bum-bum , bum ,  bum-bua a Boom  !

... всё было очень мило :  меня ты упустила

В аэрлпорт nax. сразу
Da ну тебя заразу  :

- бум-бум-бум
           юум - Бум  !


Рецензии