Ви чули, як душа стае на мiсце?
Та, чоловіча, втомлена душа?
Від сліз якої витончився місяць?
Яка п'яніє з келиха вірша?
Яка Вам зовні нагадала б рану?
Яка на дотик залишала б кров?
Яка, хоча і втратила кохання,
не утомилась вірити в любов?
Ви душу легко зможете почути
так, як повинно статись у людей:
коли наважитесь зі мною бути
і прикладете вушко до грудей...
Свидетельство о публикации №117061501003