Кому нужно лечиться?..
Коли в країні смута,
То смута й в голові:
Тут логіка забута,
Тут правила свої.
І те, що аморально,
Все там навпаки:
Достатньо ідеально,
Сприймають залюбки.
Політики-актори
Всіляких шоу там
І щось скандують хором:
Стид і срам і тут ітам.
Творці, і ті туди же,
Що соромно за них,
Але писака пише,
В пошані він у них.
Брехлива пропаганда
З усіх сторін луна:
Цензорів команда
Стежить із-за вугла.
І хочеться напитись,
Тверезим не розбереш:
Кому треба лічитись
І де це ти живеш ?
Свидетельство о публикации №117061406248