Як написати, що тебе бракуе?
Мені весь час не вистачає слів.
Не залишилось слів, які лікують.
Словам, що ранять, серце не навчив.
Я напишу – як вийде, як складеться.
Прості слова про почуття прості.
А де забракне слів, відчуєш серцем,
Так, як умієш чути тільки ти.
А може, просто вкласти до конверта
Великий білий лист без жодних слів?
А ти вже на листі, мов на мольберті,
Сама намрій: «О, як він полюбив!..»
Свидетельство о публикации №117061400184