Давайте любити!

 
 
    Якщо вже не знає ніхто, чом сміємося ми,
    І зовсім не знає, від чого ридаєм,
    не знає ніяк, а навіщо приходимо ми
    в цей світ, і не відає, нащо вмираєм.
 
    В безодню йдемо, у останній масштаб,
    і ніч перед нами якщо і німа і примарна,..
    Давайте, давайте любити хоча б!
    І може, хоч це не зостанеться марним.


Рецензии