Розповiдай менi усе
про що нікому вже не скажеш.
Біль і образи стануть наші:
розділимо – і це спасе.
Не залишай в собі сумне –
не зберігай зів’ялих квітів.
Все, все потрібно говорити:
скажи мені – сумне мине.
Я вислухаю все, завжди,
як скажеш – будь-якої миті.
Зі мною сум і біль ділити:
за мить – ні суму, ні біди.
Свидетельство о публикации №117061300989
"Розповідай мені усе,
про що нікому вже не скажеш.
Біль і образи стануть наші:
розділимо – і це спасе."
Нина Самогова 31.01.2018 21:09 Заявить о нарушении