Гад
Яргъи йикъар чаз.
Зурба гьуьлни кваз ифирдай
Чими ракъар чаз.
Тамарайни кукуп1рин ван
Къвезва япариз.
Ц1иц1 рахазва зегьле тухуз
Физвач ахвариз.
Тарсарайни ганва муьгьлет
Пуд варз субай я
Са варзни зур мад ама заз
Фенвайди са пай я.
Бадеди зун вичин патав тухун заз к1ан я
Эхтиярар авай вири , зун ана, хан я.
Ч1ехи буба гьазур я
Зун галаз , гьуьлел физ.
Заз регьят я , дах гъидалди
Буба рекьел гъиз.
Къе фида чун, зуни буба
Т1улан дередиз,
Зи бубади хиве кьунва
Вирт гъун бадедиз.
Лагьанат1ани бубади мукъаят хьухь заз,
Ч1ижерикай яргъа акъваз , акьадарда цаз.
Чизвачир заз ч1ижеривни чипин цаз гвайди.
Сад ацукьна зин ченедал, вичив лап наз гвайди.
Туьмерзава бубади заз , закай хьанва къвед
Са ченедин ериндал заз , гила хьанва кьвед.
Ц1инин гатуз чир хьана заз
Ч1ижерин миз-миз.
Мад садрани хъифидач зун
Бадебиз вирт гъиз.
Свидетельство о публикации №117061300641