Дзвони менi, коли прокинешся

Дзвони мені, коли прокинешся.
Дзвони, не бійся, я не сплю.
Дзвони мені, коли піднімешся,
Дзвони, я Бога помолю

За те, щоб не ішла під зливою.
За те, щоб я – навіки твій.
Щоб ти завжди була щасливою –
Короткий мій перелік мрій...

Хай мрії справдяться пророцтвами.
Дзвони, сказати я хотів:
«Дзвони мені: так чути хочеться
твій голос – сенс усіх дзвінків...»


Рецензии