Президенский безвиз

 на украинском языке

Радійте, українці,
Європа нас приймає,
Але вони заможні,
А нас що там чекає ?

Якщо кишені повні -
Їзжайте, розважайтесь.
Європа гарна зовні,
Нутро її пізнайте.

А те, що ми скрізь знизу
По рейтингу життя,
Таким і там безвізу
Немає співчуття.

Шановний Президенте,
Кому цей ваш безвіз?
Ви високо живете,
Спустіться трохи вниз.

Народ туди б поїхав,
Щоб євро заробити
І звідти не від'їхав,
Остався б там і жити.

Багату Україну
Розкрала ваша знать,
Не цю, а ту єдину
Потрібно поважать.

Там всіх людей цінили
І був в країні лад.
Що з нею ви зробили,
Де брату ворог брат ?

Правнуки признають
Ганебність цих подій
І повиправляють
Народний устрій свій.

....................

Нами правлять  тії,
Що народ не люблять:
Зрадники, злодії
Рідну неньку гублять.

На майданах люди
Вірили в надію:
Краще жити буде,
Посадять злодіїв.

А прийшли до влади
Гірші ще злодії,
Нас продати раді
Горе-лиходії.

Западним вельможам
Падають у ноги.
Покарай їх, Боже,
Прожени з дороги.

Дай народу жити
В вільній Україні,
Скруту пережити
Кожній тут родині !


Рецензии
Печально, что только правнуки поумнеют...

С уважением

Геннадий Молдавский   13.06.2017 10:39     Заявить о нарушении
Спасибо за понимание !
С уважением

Николай Липов 2   13.06.2017 12:54   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.