Урывак
Абапал дарог чарнiцы й валошкi,
А там, дзе лужок, - свет пчалiны!
Спасцiжэнне еднасцi: я - ты.
I калi мае вочы былi ў з о р а м i,
Што тады захавалася з гэтай казкi?!
Хiба горад, дзе ты жывеш, адкажа?
Хiба людзi здагадаюцца?
Яны - вежы.
I яны - iншая казка...
Свидетельство о публикации №117061209906