Така, як е - не бавишся, не граеш
ні роль велику, ні маленьку роль...
Уся моя у мить, як обіймаєш.
І я в цю мить – герой: я – твій герой.
Якимось сьомим почуттям без назви
я відчуваю: ти і є – мій рай.
Нарешті – разом. Ми нарешті – разом.
І шепочу молитву: «Не страждай».
І годі вже страждань і недомовок.
Їх кожен з нас доволі пережив.
І знову ми спілкуємось любов'ю –
ще кожен з нас життя недолюбив...
Свидетельство о публикации №117061206800
"Така, як є: не бавишся, не граєш
ні роль велику, ні маленьку роль...
Уся моя у мить, як обіймаєш.
І я в цю мить – герой: я – твій герой."
Нина Самогова 31.01.2018 20:58 Заявить о нарушении