я йду у гостi до свого дому
дорога сіє радість і втому.
їду у гості до свого брата
проти волі великого тата.
та знаєш, великий мій тато,
мені на тебе з гори начхати.
вже котре літо поспіль
їду в свій дім, як у гості.
#karakay
Чатыр-Даг, Крым
Свидетельство о публикации №117061105141