Якщо ти маеш почуття
живе – до дівчинки цієї,
не гай ні миті, йди до неї,
бо нерішучість – вб'є життя,
бо сумнів відбере і мить,
і день, і тиху радість,
тебе залишить безпорадним
на самоті, що так болить.
Як прийдеш, обійми: «Дівча...».
Хай засумує: «Я – доросла...».
А ти цілуй її волосся –
нехай і світ, і час – мовчать...
Свидетельство о публикации №117061102502