Я знав... Я знав, що буде так
прив’яжемося і зростемся
і потім вже не розірвемся –
така історія проста.
Я знав... Я знав, що буде біль:
кохання не бува без болю,
ми болем платимо любові,
і хай на рани сипле сіль.
Багато – знав, та все – не знав:
і я не міг насправді знати,
що вічну спрагу – цілувати –
залишить, як докір, вона...
Свидетельство о публикации №117061101740