Я знову мрiяв про твое волосся
Все – наче рік і сотні літ тому.
І знов волосся легко спромоглося
мене втягнути в пахощів пітьму.
А пам'ять дивно так керує мною,
що я немов не відпускав тебе.
Забутий рух повторюю рукою:
де я не опановую себе,
де знов і знов долоня у повітрі
твоїх малює локонів повтор.
А губи прагнуть тексти повторити –
мов ніжну роль пригадує актор...
Свидетельство о публикации №117061007735
пред зеркалом и локонов повтор,
а губы повторяют строки текста –
так вспоминает роль свою актер..."
http://www.stihi.ru/2017/10/10/5924
Браво автору!!!
Соколова Инесса 10.10.2017 15:38 Заявить о нарушении