Я тобою живу

Я нічого не можу вдіяти --
Ти мене надихаєш на вірші
Намагаюся вітер віяти,
Щоб тебе не забрав хтось інший.
Я тобою живу і дихаю,
Ти для мене один - єдиний.
Як дитя, за тобою бігаю
І рахую кожну годину.


Рецензии