***

* * *

Та й злетіли білі,
ніби на весіллі,
стали три орли на крило.
Злітали-літали,
літали й розтали,
більше на землі не було.



А що вони знали,
а що вони знали,
білі неземні три орли?
Літали — співали,
розтали — співали,
пісню записать не дали.

1995


Рецензии