л то можна обняти...

* * *

літо можна обняти
тільки великим духом
інакше впадеш в дитинство
і будеш в воді плескатись
тоді як потрібно спасати
бурштинову жінку



світ можна обняти
тільки великим духом
інакше скаже як жінка
наллята янтарна сила:
не можеш — то не берись



всесвіт можна обняти

1995


Рецензии