Друзi

Киньмо друзі на сміття
Все що заважає жити,
Щоб поганий настрій зник
І щоб ляси не точили.

Що нам це і це не так,
Зачекаю щось робити,
Бо я бачте не мастак
Все здолати щоби жити.

Але з друзями гурьом
Всі завади подолаєш,
Тож гуртуйся і бігом,
Якщо жити ти бажаєш.

Бізнесмени діють так
Не оманиш не поїдеш,
Це престижний у них знак
Що ти свій і також лідер.
               
Не оманюй, не кради,
Щоб прибуток мати чесний,
Справедливим будь завжди,
Щоби жити в піднебесній.
08.06.17.



 
               


Рецензии