Небеса

Небеса — живі, безсмертні, благодатні!
Небеса! — божественні, прекрасні...
Сльози хочуть ллятись зразу й разом —
Як мені вас передати??


Христе, добре, що мене змирив:
Ще чого б я сам від себе натворив!..
От коли душа чиясь завила:
Це якби мій дух тут протрубив —
Тут би і мене на нім прибили б,
Навіть не згадали б, що любили.

Що любив.

Поклоняюся вам,
Сину й Мати,
Добра Сило,
Що, приходячи, — не розчавили
ви мене.

2003


Рецензии