А бувае любов - зарано

А буває любов – зарано.
Передчасна бува любов.
Ще минула не гоїться рана.
Ще минула не збігла кров.

І слова про любов завчасні.
І, над щирі які б не були,
Ще слова не приносять щастя,
Лиш думки про недолі плин.

На зараннє немає ради.
На завчасне немає сил.
Передчасна любов – неправда,
Хай хоч в Бога любов проси...


Рецензии
Добрый день, Миклош...

http://www.stihi.ru/2017/06/09/2748
(вот: ещё одно твоё захотелось перевести))
Уважительно,
я

Светлана Груздева   09.06.2017 09:25     Заявить о нарушении