Ти в зьми, що ма ш скарбом серця...

*   *   *
                Духу Святому, улюбленому, присвячую

Ти візьми, що маєш
скарбом серця —
І іди з свого порогу — в день...
Сонце обернеться до пісень!
Мрія обернеться — й повернеться!
Так як море — до Венеції!!

Так як твоя віра — до людей!
Дух Святий — до храмів передвижних:
Так як ти ідеш — єсть дивовижне...
Так лиш правда йде:
уперед сяйво йде...
Мир! — і движ ним.

15.06.2011


Рецензии