Торг вля нешл фованим

Ах цей у будці глек
ще може в нім намисто
скоричневілий грек
сей вивітрений глек
душа контрабандиста


любов гірка з морів
запалено любов’ю
і музу
      музу грів
як матер’ял горів
являв їй свою волю


мов кров
червоним йшов
тиск і перетиск з богом
із глибини боров
побачив перемогу


і от вже в будці грек
в душі контрабандистно
у глекові намисто
в відбитках божих глек
і чисто
        спрага чиста

11.12.2008


Рецензии