Дивлюся

Дивлюся на поле,
Яке за селом,
О. доленько, доле,
Скажи і бігом

Могили з хрестами
Чому в бур’янах,
Що робиться з нами,
Чому у нас так ?

Рідню поховали
Й забули про них,
Життя що їм дали
Й зростили таких.

Хрести похилились,
Бо совість їх спить,
Горілки напились,
Щоб весело жить.

Спитайте в такого,
Хто в нього прадід,
Не скаже нічого,
Безпам’ятний світ.
08.06.17.


Рецензии