все почина ться з к нця, п зня любов
(Та краса чарує дивна ця).
Ніби воно впало, надто різко!
Все тут починається з кінця...
Думи всі, захоплення, дороги,
Погляди вже стомлених очей.
Сумніви забуду я, тривоги,
Скину гіркий досвід із плечей!
Стримано в поразках зізнаюся,
Взявши свою волю у кулак.
Я до тебе міцно притулюся.
І хай буде щастя, буде так!
Сонце дуже низько полум'яне...
Ти мене знайшов і я знайшла!
Пізнє почуття уже не в'яне,-
Пізня ця любов з небес зійшла.
Tanya Pashkova
Свидетельство о публикации №117060706734