Незнан голуби

Незнані голуби


незнаних полюби
яви небесно біле
є голуби
які не можуть опускатись на дуби



буденно не почуть
і не віддячити
не ізречуть
не наречуть
тільки побачите як сльози потечуть


Рецензии