в льгозасв чений як св жий сн г на Водохреща...

*

вільгозасвічений як свіжий сніг
на Водохреща
дім Богоявлення
на Дусі постоїть
вдихнеш –
й засвітишся як той таїнний Синаїт
і подивуєшся й крильми
восплещеш



вільгозасвічений так свіжий сніг
на Водохреща
політний Богом
у повітрі прошумить
на крилах –
дух мій – на єдину мить
зітхне
і не помре у білих печах

2000


Рецензии