***

*   *   *
                «Слухай і запам’ятовуй» —
                неправильні підхід і слова.

Чуєш —
і будь щасливим.
Піє птаха —
і точність.
Ти вернись в свою творчість...
батьківщину вина
ще й оливи!!


Бо як ти будеш творчим
щиглик з червою
і небесна олива —
як ти сам і протоки
                й проточини —
до-звук чути?
то будь щасливим



Будь щасливим!!
Диявол — нетворчість.
Сточим
сточимо
його
сточим.
Ти — будь творчим!

26.09.2014


Рецензии