Як линуть хвил в д долонь...

*   *   *

Як линуть хвилі від долонь
І світло в тілі й ласка лету
Так на поля обіч поета —
Перекидається вогонь

Як линуть хвилі від долонь
І світло в тілі й ласка лету…


Вологу піднімають з донця
Поля пашисті від письма
В руці висотній хмари — сонце!
В руці низинній світло — тьма.

Вологу підіймають з донця
поля пашисті від письма…

1987


Рецензии