Передбачення

Я взнав, що буде в вашому житті:
Захватаних, осірених старінням,
Вас залишатиме
лиш чистота горіння —
Що клич сонців! Що ясні і прості.



А ви удар відчуєте по тім?
Як так? Це все життя у темноті!
Є щось таке, як давнє обіцяння,
І лине чи втікає мов кохання?
Бо всі не  т е  говорять, і говорять
Всі не ті!
Чуєте? Всі  не  т е,
І всі не ті…

1987


Рецензии