Дух учить просто

Без Тебе світ мені не милий...
Твій дух почую — і живий!
Подай же, Небо, тої сили
Злетіти птахові з трави!


Вогонь окрилив наші спини
І кликнув голосом єства —
І як не хочеться загинуть
На грані щастя й божества!!..

5.9.1990


Рецензии