П д ть до озера, ополосн ть...

Підіть до озера, ополосніть
душі словник;
Що не підйомне – йде нехай
                під воду.
Найдіть молитвослов
і загнуздайте перший крик,
Який не Богу, а душі угоден...



Станьте господарем своїй тихій душі –
І ви прозрієте –
в подвійній чистоті, –
А все освітиться
в потрійній чистоті...

2001


Рецензии