реч прост правильн...

є
речі прості і правильні
а поверх них –
все непрості аж дурнуваті
так і весь люд: хто де є серцем –
тим багатий
а чи є я простий?

високі прості корабельнії сосни
в душу мені ізгори ніби в човен
ввійдуть
і загудуть
гулом праведним
просто
от і пронизує –
чи то ви ввійшли в серце моє?

1999


Рецензии