***

*

колись ви взнаєте: тільки любов є дім
а те до неї то руїна й попелище

тут виник дім і ви живіте в нім
а я полину ще до Бога вище


не прикрашатиму святу любов-політ
а простотою і полину і полину
і в лад триматимуться душі в мені  –
                вслід
повернення у Божу батьківщину


там звідки йдуть вогненні палаші
відчувши Божу силу а не втому
промовить найчутливіший в душі
„ну, слава Богу,
ми нарешті вдома”



коли ви взнаєте: тільки любов є дім –
під нею мертвість і безкрилість попелища

1999


Рецензии