Свято-Тро цька свобода

      Свято-Троїцька свобода


беззастережно так –
не віддаючи звіту
душа проникнулась огидою до світу
душа як птах
ширяє в небесах
шукає вже відчутого просвіту



ми євхаристією
надпрестольною живем
і в серці чесно правиться за слухом
ми вільно йдем
від тих буквальних тем
що не узгоджуються з диханнями Духа


Рецензии