Л таю день суц льний...

* * *

Літаю день суцільний.
Бо я вільний.

На серці пісня витончилася.
Бажання повитрушувались хвильно
І тенькнули об лінію лиця.


Відтак стою, діла і люди вмерли,
Не звір я, не деру і не реву.
І не дивлюсь — з очей сковзнули б
перли
в просту траву.

1997


Рецензии