Шепоче огородик Як в н вир с...

* * *

Шепоче огородик:
«Як він виріс…»
Не я –
а вище встало
сонце Слова
тут зерно стало ніби без полови
і дух хотів би
знову в вирій


І я чомусь як би зпросоння
знов рано в огород
макнусь в осонні
І розтріпати б ці гречки,
як винуватий солод –
А люди кажуть, мамо,
що я – сонях…

31.10.2004


Рецензии