М яке щастя серця...

*   *   *

            Василю Герасим’юку — поету з Божою печаттю, — присвячую

М’якеє щастя серця...
білим-біле
Немов голубка в серце залетіла...


І м’яко твердість
ходить — з руки в руку
(буває — твердість
               над квадратиками бруку...)


Стоїть і просить — білий жест
стоїть і просить
Одна любов — святе крило
підносить...


Як просочивсь ти Божеством —
стоїш божественний
Не слово — люди випадають
з жесту

10.02.2013, з причастям


Рецензии