Голка

Голка світла
обрій обскакала
і Богом перекинула
піалу
І щастя солов’їне —
заспівало...
і доторкало
доторкало


Дві птиці райські
прилітали —
і співали
щоб вселить світло! —
щоб ми взнали
що шукали


І з верху серця
іскри далі
й над —
літали
з надміру серця
возвеличені
недбалі


І дивні горлиці
що кочували моря й суші
наготували
нам любов трави й конюшки.


Наготували —
нам любові Сонця
й зі;рок, —
ми, Боже, віримо Тобі!
і в Тебе віруємо!!


що голка світла
обрій обскакала
і щастя, щастя перекинула
піалу!..

03.10.2014


Рецензии