Нед ля прощена

Неділя прощена

Хто є ти?
де ти
ходиш по світу?
я не трава
не листя
не дрова
я сльоза
це не дійна корова
я для тебе
можу буть світлом


Не трава
не земля
не рекрути
я тобі
не можу вже бути
візьми мене світлом


Хто ти є?
по тобі є просвіти?

Де ти є?
у тобі теж гряда є?
і в тобі
цей дощ опадає
сонце спечне —
й тебе більш здіймає


я сльоза
я любов
й вже немає
гіацинта для світу:

не трава
не земля
і не скрута
я для тебе
не міг би цим — бути
прошу тебе
світлом...

26.2.2012, з причастям


Рецензии