Сонет Шекспира 1
Мы урожая ждем от лучших лоз…
Сонет № 1
Ми Ізабеллу сиплеме в шахтув
Жеби вино бурчало молодоє.
З тобов им упив не єден канчув -
Пак за дівками бігали сь ме двоє.
Цімбору гостив, жун чужих любив
Не раз порожньий бов твуй буділарош
Ци тямиш як Ілониин газда тя набив
Як в ресторан понесло нас у Варош?
Не скарідуйся, сливовицю пий
Найди собі даку сільську штроманю
Не мерегуйся вже сь не молодий -
Не трать здоровля на Петрову Ганю!
Но позерай – Петро недуйдавий бабрак,
А водки в Гані тритій вже дітвак?
Свидетельство о публикации №117060703050