Пiсенна дiвчинко моя...

Пісенна дівчинко моя...
Моя маленька тиха мрія.
Насправді втілена надія,
і стану вже щасливим я.

Я слухатиму. Ти співай.
Все. Від нічних пісень до денних.
Настільки слухачів смиренних
не знайдеш. Навіть  не шукай.

Пісенна дівчинко... Твої
пісні – без винятків – душевні.
Пісні про щастя всі напевне.
І всі твої пісні – мої...


Рецензии
Ах, какая женщина! Это о картинке.
Стихи понравились, Миклош! Перевела. Но немного в другом ритме.

Соколова Инесса   24.06.2017 18:28     Заявить о нарушении