Хтось вирiшив, що я - той лiкар
який один – від всіх недугів,
який один замінить ліки,
ще й стане потім кращим другом.
Хтось видумав, що я – коханець,
із тих, найкращих, невгамовних,
який завжди в такому стані,
що буде ніжним – безумовно.
Хтось вирішив, що я – мов дружка,
весь – для порад і тих подробиць,
які розказують на вушко
про мить дівочих міжусобиць.
Хтось вирішив, що я – хтось інший,
не той, яким я є насправді,
і каже наболіле, пише,
і спробуй розбери, що – правда,
а що – емоції примара,
а що – бажання поділитись,
а що – та, всім відома, хмара,
якій дощами не пролитись...
А я... Я – слухаю людину,
як лікар, подружка, коханець,
як слухають малу дитину...
І слухати не перестану.
...А там, де не знайдуть ніколи
мене з коханою моєю,
я тільки їй кажу глаголи,
які лише для нас із нею...
І так дано мені повіки –
лиш їй казати одкровення...
Вона – коханка, друг і лікар,
і таємниця сокровенна...
Свидетельство о публикации №117060701639