хлуснi

хутчэй за думкі бегнуць словы,
пяюць знаёмых вусна хлусні,
як карыстацца роднай мовай,
каб кожнага паважна слухалі

гучней крычыць ілжывы сказ,
пяшчотна вуха ліжа казкі,
руйнуецца штодзённа ў нас
ахвота піць сапраўднай ласкі.


Рецензии