пингвины
розпалюють коханням всі крижини
занурюють все глибше в мікросхеми
руйнують у бекграунді системи
здається цей процес буде довічним
мене знайшовши майже на узбіччі
усіх розчарувань та коливань
пінгвіни навалили сподівань
і я чомусь на втіху усміхаюсь
і далі в роздуми я поглинаюсь
навіщо в голові людини
живуть щасливі ці пінгвіни
знайшовши одне одного вони
усе життя закохані
і вірні на усе життя
кохаючи до забуття
у мене в голові пінгвіни
тому що я палаю зсередини
закохана і вічності бажаю
і наче "Вихор" стрімко я стріляю
у ціль - моє життя довічне -
вбиваючи розчарування анемічні
пінгвіни подають мені патрони
стріляємо у коливання легіони
збиваємо усі ми перепони
і розкриваємо нові діапазони
своїх пінгвінів захищу
і сумніви всі розтрощу
у мене в голові пінгвіни
заполонили всі глибини
я усміхаюсь розпахнула крила
його пінгвіни сотворили диво -
я щаслива.
Свидетельство о публикации №117060409369