Небесний Павло!

Небесний  Павло!

на польотах нема тебе  ніби-то
зронено жаль
не ятрить тебе земнозернисте
відкорковує даль
за спіраллю спіраль
тільки свіжість іскриста


радість – блиск – а нарешті ми тут
ех  осяйний небесний апостоле
                Павле!!
вип'ємо заповітрену
піснею крил висоту!!
ця робота  несе  – але й палить


святий голод по Богу і небу!
і гірна печаль!!
я тепер враз прийшов  –
                в незумисне
відкорковую даль
за спіраллю спіраль
серце повне і чисте


Рецензии