Б л обсерваторн яйця...

*   *   *

Білі
обсерваторні яйця
Киплять у синяві …
І довгі дні проходять
Як ті частинки що живі…

І з моря напливають зуби
І в неба набігають зуби
Немов хто відкусив
і посолив
І відкусив
і посолив
І тут не треба похвали

Якщо не 800 й під хмарою —
Що ж, з’їло-з’їло
Й знов соли

11.09.2013


Рецензии